Scoala de Vara Boem Club 2024 (1 Iulie- 31 August 2024) – Lectii de muzica (pian, chitara, vioara, canto, saxofon, clarinet, tobe) intensive

In perioada 1 Iulie – 1 Septembrie 2024, Scoala de Muzică Boem Club va fi deschisa și se va desfăsura programul Scolii de Vară Boem Club; în această perioadă cursantii vor putea opta pentru lecții de muzică intensive, ce se pot derula pe parcursul unei săptamani, a două săptamani, o luna, sau pe parcursul întregii veri, în funcție de disponibilitatea lor de a frecventa lecțiile de muzica în această perioadă.

Scoala de Vara Boem Club 2024 – lectii de muzica (detalii)


Palmares BOEM CLUB la festivalul Mărțișor ediția 10, București 4 martie 2023

Palmares BOEM CLUB la festivalul Mărțișor ediția 10, București 4 martie 2023 desfășurat în sala de festivități a liceului Dinu Lipatti:

 • Trofeul Juriului Matei Dumitraciuc 12 ani
 • Trofeul Adolescent Nicole Krug 12 ani
 • Trofeu ct.7 ani Francesca Jianu
 • Trofeu ct.8 ani Gabriela Nicolescu
 • Trofeu ct.9 ani Sofia Balan, Alexandra Stați
 • Trofeu ct.10-11 ani Valentina Nicolescu
 • Trofeu ct.15 ani Thea Sbarcea.

„Iarna pe sunete Boeme” – 17 decembrie 2022 – concertul Scolii de Muzica Boem Club

Sambata, 17 Decembrie 2022, incepand cu ora 9, la Cineplexx Titan in Bucuresti, se va desfasura concertul Scolii de Muzica Boem Club „Iarna pe sunete Boeme”.

Concertul „Iarna pe sunete Boeme” marcheaza 13 ani de lectii de muzica de succes timp in care peste 13 mii de persoane au urmat cursurile Scolii de Muzica Boem Club. In cadrul concertului vor interpreta piese din repertoriul clasic si modern, international si romanesc, dar si colinde si piese de Craciun, cursantii si profesorii scolii de muzica, la pian, vioara, chitara, flaut, saxofon, tobe, dar si din voce.

Detalii despre „Iarna pe sunete Boeme” – 17 decembrie 2022


Lectii de Muzica Individuale On Line

Lectiile Scolii de Muzica Boem Clubse desfasoara la sediile noastre sau online. Lectii de muzica On Line Profesor – Cursant.

Concertul Vara Muzicala din 16 iunie a deschis programul Scoala de Vara Boem Club!

Concertul „Vara Muzicala” a reunit duminica, 16 iunie, 170 de cursanti de toate varstele ai Scolii de Muzica Boem Club care au cantat pe scena la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet si cu vocea. Evenimentul a celebrat incheierea unui nou an scolar de succes la Scoala de Muzica Boem Club si deschiderea Scolii de Vara.

Detalii despre Concertul Vara Muzicala din 16 iunie 2019!

100 de participanti din 20 de judete la Concursul National De Pian „Musica Mundi”, editia a V-a!

100 de elevi din 20 de judete din tara au participat la editia a V-a a Concursului National de Pian „Musica Mundi” (8-9 iunie 2019), un concurs unic in Romania prin anvergura si valoarea premiilor.

Marele Premiu al Concursului a constat intr-o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro si a fost castigat de un elev de la sectiunea Pian Amatori: Mihai TIGARET, de la Asociatia Culturala Pianoforte Ramnicu Valcea, prof. Mihaela Manafu. Premiul cel mare a fost oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania.

Detalii despre Concursul National de Pian Musica Mundi 2019

Program de Paste 2019

In perioada 27 aprilie – 1 Mai toate sediile Scolii de Muzica Boem Club sunt inchise.

Ultima zi cand sunt sediile deschise este vineri, 26 aprilie. Revenim joi, 2 mai. 

Sarbatori Fericite! Echipa Boem Club.

Au inceput inscrierile la Concursul National De Pian „Musica Mundi” – concursul cu cel mai valoros premiu – o pianina Perzina de 4500 euro!

8-9 iunie, Casa Pianelor Boem & Bol, Bucuresti

In perioada 8-9 iunie va avea loc Editia a V-a a Concursului National de Pian „Musica Mundi”, un concurs unic in Romania prin anvergura si valoarea premiilor. Marele Premiu al Concursului este o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro. Premiul este oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania. Inscrierile se pot face pana la data de 4 iunie.

Competitia este organizata de Casa Pianelor Boem & Bol (www.casapianelor.ro), impreuna cu Scoala de Muzica Boem Club (www.boemclub.ro) si va avea loc la Casa Pianelor Boem & Bol, Sediul Dorobanti, Intrarea Bitolia, nr.65, Sector 1, Bucuresti.

Detalii despre Inscrieri 2019 Concursul National de Pian Musica Mundi

“A Piano in the Living Room”, un eveniment Boem Club Pianos si Frasini Residence

Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane acustice din Romania, impreuna cu Frasini Residence, un ansamblu rezidential cu o arhitectura unica, reformuleaza ideea de “acasa”, o redefinesc ca fiind “primul spatiu cultural la care are acces un copil” si prin intermediul caruia se formeaza si se raporteaza la mediul inconjurator.

Crearea si dezvoltarea culturii muzicale incepe in familie, “A Piano in the Living Room” isi propune sa atraga atentia asupra necesitatii crearii unui ambient propice in fiecare casa, in fiecare sufragerie, astfel incat ‘acasa’, sa redevina, asa cum era in perioada interbelica, si un spatiu cultural, un spatiu care sa uneasca familia si prietenii in activitati muzicale, placute, relaxante, care sa aduca in casa fiecaruia timp calitativ in familie, exprimat prin momente unice petrecute impreuna.

Detalii despre “A Piano in the Living Room”, un eveniment Boem Club Pianos si Frasini Residence

Premii de 8.000 Euro la Concursul National de Pian Musica Mundi si Expozitia de piane marca Perzina

In week-endul trecut, 31 Martie-2 Aprilie, Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, a oferit in cadrul Concursului National de Pian Musica Mundi, premii record in valoare de 8.000 Euro.

Click pentru Retrospectiva Concursului National de Pian Musica Mundi 2017!

Lista Premianti – Concursul National de Pian Musica Mundi 2017!

Click pentru a vedea lista premiantilor de la Concursul National de Pian Musica Mundi 31 martie – 2 aprilie 2017!

Inscrieri prelungite la Concursul de pian cu cele mai mari premii din tara!

Datorita numarului foarte mare de solicitari, inscrierile la Concursul National de Pian Musica Mundi se prelungesc pana pe 20 martie 2017!

Detalii despre Inscriere – Concursul National de Pian Musica Mundi 2017!

Sediile Boem Club sunt deschise in perioada vacantei 6-12 februarie 2017!

Toate cele 3 sedii Boem Club va asteapta la lectii pe perioada vacantei 6-12 februarie 2017.

Boem Club Pianos, dealer piane Perzina pentru Europa de Est, a participat la NAMM Show in California

Boem Club Pianos, dealer Perzina pentru Europa de Est, alaturi de dealerii Perzina America a fost prezent in perioada 19-22 ianuarie la Targul NAMM Show din California, S.U.A.

Detalii despre Boem Club Pianos la NAMM SHOW, California 2017

Realizarile Scolii de Muzica Boem Club in 2016

Printre realizarile Scolii de Muzica Boem Club in anul 2016, un rol important il are deschiderea celui mai mare magazin de piane si pianine acustice din RomaniaBoem Club Pianos. Cu aceasta ocazie, Scoala de Muzica Boem Club si-a extins gama de servicii catre segmentul de vanzari de instrumente muzicale, devenind un etalon pe piata cursurilor de muzica si a serviciilor integrate din domeniul muzical.

Detalii despre Realizarile Scolii de Muzica Boem Club in anul 2016!

Dupa Evenimentul Muzical  “Vis de Iarna” va urma Concursul National de Pian Musica Mundi 2017

Urmatorul eveniment major pe care il va organiza Boem Club Pianos va fi Concursul National de Pian Musica Mundi, care va avea loc in Bucuresti la sfarsitul lunii martie 2017; in cadrul acestui concurs pot participa copii si tineri cu varstele cuprinse intre 6-18 ani, la sectiunile de amatori sau profesionisti. Premiul ce mare la sectiunea profesionisti este o pianina in valoare de 5000 de euro, iar la sectiunea amatori o pianina in valoare de 3000 de euro. Data limita de inscriere la concurs este sfarstiul lunii februarie 2017.

Detalii despre Concertul Boem Club Vis de Iarna, 17-18 decembrie 2016!

Doua zile de concerte, testari de piane si abilitati muzicale alaturi de Boem Club

Scoala de Muzica  Boem Club in parteneriat cu Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice, organizeaza sambata si duminica, 17-18 decembrie 2016, Evenimentul intitulat „Vis de Iarna”.

Concerte, testari de piane si abilitati muzicale la Centrul National de Arta Tinerimea Romana pentru toti pasionatii de muzica.

Detalii despre Spectacolul-Concert Boem Club „Vis de Iarna”!

Boem Club Pianos ofera premii de 8.000 Euro la Concursul National de Pian Musica Mundi

Detalii despre Concursul National de Pian Musica Mundi 2016

S-a afisat Regulamentul Concursului National Boem Club ” Musica Mundi” 2017!

Detalii despre Regulamentul Concursului National Boem Club „Musica Mundi” 2017!

Deschiderea Boem Club Pianos, sarbatorita printr-un concert de exceptie

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti a organizat Sambata, 24 Septembrie 2016, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, un spectacol concert de exceptie prin care s-a marcat deschiderea oficiala a anului scolar 2016-2017 si incheierea programului de Scoala de Vara.

Detalii despre Concertul de deschidere a magazinului Boem Club Pianos!

Oferta Boem Club Pianos, Vanzari Piane si Pianine Acustice

Tel: 0723 772 048; Email: office@boemclub.ro;  Program L-D: 9.00 – 21.00

 1. PIANE/PIANINE NOI (MARCILE: Steinberg, Perzina, Hoffmann, Bechstein, C.Bechstein) – incepand de la 3,500 de euro
  II. PIANE/PIANINE RECONDITIONATE IN FABRICA (MARCILE: Yamaha, Kawai, Kaiser, Ronish, etc.) incepand de la 2,500 de euro
  III. ACCESORII (Sistem Silentios pentru Pianine si Piane Acustice, banchete, etc.)

Vezi integral Oferta Boem Club Pianos – Vanzari Piane si Pianine Acustice aici!

Se deschide Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de Piane Acustice din Romania

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, isi extinde oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si va deschide cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Detalii despre Boem Club Pianos!

Boem Club, reperul lectiilor de muzica de calitate in 2016

Primele 6 luni ale anului 2016 au adus Scolii de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, rezultate exceptionale pe toate planurile. Scoala de Muzica Boem si-a continuat dezvoltarea in prima jumatate a anului atat din punct de vedere al calitatii lectiilor oferite, cat si in ceea ce priveste marirea numarului de cursanti si al colectivului de profesori.

Detalii despre Primele 6 luni ale anului 2016 la Scoala de Muzica Boem Club.

Vacanta de Paste 2016

Scoala de Muzica Boem Club va avea vacanta de Paste in perioada 30 Aprilie – 2 Mai 2016 !
Sambata, 30 aprilie, este prima zi libera din mini-vacanta de Pasti, iar de marti, 3 mai, va asteptam din nou la cursuri!

1500 de copii initiati in tainele muzicii in Saptamana Altfel de catre Scoala de Muzica Boem Club

Atelierele Muzicale din Saptamana Scoala Altfel fac parte de 3 ani din campania de CSR a Scolii de Muzica Boem Club, campanie prin care ne propunem sa initiem in tainele muzicii cat mai multi copii din Bucuresti.

Anual, in Saptamana Scoala Altfel, sute de copii beneficiaza gratuit de lectii de grup introductive la instrumente populare precum pianul, chitara, vioara, tobele, la instrumente mai putin cunoscute precum saxofonul, violoncel, clarinetul sau de lectii de grup la canto.

In acest an, in saptamana 18-22 aprilie, aproximativ 1500 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani au avut ocazia sa experimenteze muzica la diferite instrumente, la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Piata Dorobantri, Cotroceni).

Detali despre Scoala Altfel 2016 la Boem Club!

 

5 premii pentru cursantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru Pian – Brave Claviaturi!

Xenia T., Prof. Janina Badici – Premiul 1 (compozitii proprii)

Eduard C., Prof. Janina Badici  – Premiul 2

Andrei S., Prof. Georgiana Tanase – Premiul 3

Ana A., Prof. Janina Badici – Mentiune

Dragos B., Prof. Georgiana Tanase – Mentiune
Editia a XI-a a Concursului „Brave Claviaturi” a avut loc sambata, 26 martie, si a fost organizat de Colegiul de Arte „Dinu Lipatti”.

Felicitari tuturor!

De ce sa alegi lectiile de pian pentru copilul tau

Studierea unui instrument muzical a fost si ramane o alternativa buna atunci cand vorbim de alegerea unui nou hobby, iar cand vine vorba de instrumentele preferate de copii, cu siguranta pianul se numara printre cele mai indragite instrumente.

Citeste restul articolului De ce sa alegi lectiile de pian pentru copilul tau!

Castigatori Preselectii Cor Boem Stars!

Theodora Baboi
Ana Otilia Cucoanes
Andra Stefania Popescu
Iasmina Rajala
Irisa Serban
Oriana Popa
Elena Pavaloaia
Sabin Naghi
Ema Stoian

Felicitari!

Scoala de Muzica Boem Club a acordat 11 burse pentru anul 2016

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti, a desemnat castigatorii burselor de muzica pentru anul 2016. Din 71 de concurenti, 11 copii au primit din partea Boem Club burse pentru dezvoltarea abilitatilor muzicale in ceea ce priveste studiul pianului, viorii sau al cantatului cu vocea.

Detalii despre cele 11 Burse Scoala de Muzica Boem Club 2016!

Burse – Scoala de Muzica Boem Club – 2016

Detalii despre Burse Scoala de Muzica Boem Club 2016

Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club

Dupa succesul de anul trecut, cand in cadrul primei editii a Taberei de Muzica Boem Club 30 de copii s-au distrat invatand sa cante la instrumentele lor preferate sau cu vocea, Scoala de Muzica Boem Club invita si in aceasta vara toti copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani sa ia parte si in acest an la prima tabara de muzica din Romania in cadrul careia vor invata sa cante la nu mai putin de 4 instrumente si cu vocea.

Detalii Tabara de Muzica Boem Club 2016!

Realizarile Scolii de Muzica Boem Club in 2015

Printre Realizarile Scolii de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de Muzica din Bucuresti, un rol important il are Tabara de Muzica organizata la Bran. In 2015 a fost organizata prima editie a Taberei de muzica Boem Club. Datorita succesului avut, in 2016 Tabara de Vara va fi organizata saptamanal, pe o perioada de 5 saptamani, incepand cu 10 Iulie.

Detalii despre Realizari Scolii de Muzica Boem Club in 2015!