1500 de copii initiati in tainele muzicii in Saptamana Altfel

de catre Scoala de Muzica Boem Club

28 Aprilie 2016

Atelierele Muzicale din Saptamana Scoala Altfel fac parte de 3 ani din campania de CSR a Scolii de Muzica Boem Club, campanie prin care ne propunem sa initiem in tainele muzicii cat mai multi copii din Bucuresti.

Anual, in Saptamana Scoala Altfel, sute de copii beneficiaza gratuit de lectii de grup introductive la instrumente populare precum pianul, chitara, vioara, tobele, la instrumente mai putin cunoscute precum saxofonul, violoncel, clarinetul sau de lectii de grup la canto.

In acest an, in saptamana 18-22 aprilie, aproximativ 1500 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani au avut ocazia sa experimenteze muzica la diferite instrumente, la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Piata Dorobantri, Cotroceni).

Cca 25 de profesori de la instrumentele pian, chitara, vioara, tobe, saxofon, violoncel, clarinet si canto le-au prezentat aceste instrumente muzicale si i-au invatat notiuni de baza.

Copiii au fost foarte entuziasti sa intreprinda aceasta activitate si bucurosi ca au avut posibilitatea sa cante la aceste instrumente sub indrumarea unor profesionisti.

„Este un efort destul de mare in organizarea atelierelor muzicale prin care initiem copiii in cantatul la un instrument, insa efortul este pe deplin rasplatit prin entuziasmul cu care trateaza aceasta activitate. Speram ca tot mai multi copii sa aiba posibilitatea sa cante din voce sau la un instrument si sa isi dezvolte latura artistica”, a declarat Claudia Atanasoae, director de dezvoltare, Scoala de Muzica Boem Club.

 

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in 3  zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 40 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro