Program de lucru

Luni - Vineri

09:00 - 21:00

Sambata - Duminica

09:00 - 21:00

telefon

0760 MUZICA
0760 689 422

Tabara de Muzica Boem Club

Continua inscrierile la Tabara de Muzica Boem Club, Bran, Iulie 2018

Cum a fost anul trecut in Tabara de Muzica Boem Club

Program tabara de muzica Boem Club 2018 pentru copii intre 6-17 ani;

Saptamana 1-7 IULIE 2018, Bran, Vila Alisa

prof coord. psih. Adina Tatu

Mihaita Selevardeanu, pian

Lucian Simon, tobe

Laurentiu Nicu, canto

Claudiu Spataru, chitara

Saptamana 7-13 IULIE; Bran, Vila Alisa***

prof. coord. psih Adina Tatu

Stefan Evanghelie, vioara/pian

Iulian Bica, chitara

Amalia Nisipeanu, pian/canto

Inscrieri pana la 31 mai:

0749 455 641  office@boemclub.ro

https://www.facebook.com/TabaraDeMuzicaBoemClub/

 

 

Din 2015, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza anual Tabara de Muzica Boem Club, pe perioada vacantei de vara.

Tabara de Muzica Boem Club se adreseaza  tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani care vor sa invete sa cante la nu mai putin de 4 instrumente si cu vocea.

Tabara de Muzica Boem Club se desfasoara la munte, intr-un cadru pitoresc, linistit, in mijlocul naturii, astfel incat copiii sa se poata bucura de toate beneficiile unei zone idilice.
La Tabara de Muzica pot participa atat copiii care urmeaza cursurile de muzica ale Boem Club, cat si cei din afara scolii, indiferent de nivelul de cunostinte muzicale sau de orasul din care fac parte.
Atelierele de pian, chitara, vioara, tobe si canto sunt sustinute zilnic de catre profesori ai Scolii de Muzica Boem Club .
Activitatile din cadrul Taberei de Muzica Boem Club se desfasoara pe grupe de varsta, sub indrumarea si supravegherea profesorilor de muzica pentru activitatile muzicale si a profesorilor psihologi,  pentru activitatile de relaxare.

In primele 2 editii ale Taberei de Muzica Boem Club 90 de copii s-au distrat invatand sa cante la instrumentele lor preferate sau cu vocea.

Participantilor la Tabara de Muzica Boem Club li se asigura urmatoarele: cazare 6 nopti cu pensiune completa si gustare, totul la standard de 3***; transport dus-intors cu autocar; participarea la atelierele de muzica pe grupe de varsta, drumetii si excursii la obiectivele turistice din zona; activitati recreative in aer liber; intreceri pe teme muzicale; echipamente si instrumente muzicale pentru utilizarea in cadrul taberei; supravegherea de catre 6 adulti, printre care 1 psiholog; asistenta medicala (daca e cazul);

Obiectivul Taberei de Muzica Boem Club consta in initierea muzicala si familiarizarea participantului cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar si practic. Timp de 7 zile,vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor si vor fi initiati in tainele pianului, chitarii sau viorii, ale tobelor sau ale cantatului cu vocea.

Inscrie-te in Tabara de Muzica Boem Club!

Cumpara un pian sau o pianina acustica de la Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania!

tabara-de-muzica-boem-club

https://www.facebook.com/TabaraDeMuzicaBoemClub