Concertul Vara Muzicala din 16 iunie a deschis programul Scoala de Vara Boem Club!

Concertul „Vara Muzicala” a reunit duminica, 16 iunie, 170 de cursanti de toate varstele ai Scolii de Muzica Boem Club care au cantat pe scena la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet si cu vocea. Evenimentul a celebrat incheierea unui nou an scolar de succes la Scoala de Muzica Boem Club si deschiderea Scolii de Vara.

Elevii au avut posibilitatea sa incante publicul cu piese atent selectate si intens studiate de-a lungul anului scolar, alaturi de profesorii lor preferati. Programul concertului a cuprins momente solo la diverse instrumente, momente de muzica de camera, duete la vioara, pian, chitara, voce, piese de pian la patru maini, precum si prestatii muzicale ale profesorilor Boem Club. Genurile muzicale abordate au fost foarte diverse, ca de obicei, pornind de la muzica clasica, pana la muzica dance, pop, rock sau chiar muzica populara.

Pe tot parcursul zilei in public au fost peste 500 de persoane care au sustinut cursantii Boem Club. Interpretii au avut varste cuprinse intre 3 si 60 de ani si o experienta muzicala de cateva luni sau cativa ani. Ca de fiecare data, scopul concertelor Boem Club este de a incuraja copiii, tinerii si adultii care urmeaza cursuri in cadrul scolii sa cante in public, indiferent de varsta si experienta muzicala.

Pentru perioada verii, Boem Club ofera anual in cadrul programului „Scoala de Vara” abonamente de lectii cu pret foarte mic si frecventa ridicata la cursuri, pentru cursanti de toate varstele: https://boemclub.ro/oferta-scolii-de-vara-2019/

Tot din programul Scoala de Vara fac parte si Taberele de Muzica Boem Club (Saptamana 1 – 30 iunie-6 iulie si Saptamana 2 – 6 iulie – 12 iulie). Taberele de Muzica Boem Club se desfasoara la Pensiunea Alisa*** din Bran, intr-un peisaj montan de vis in care participanti experimenteaza o saptamana cantatul la pian, chitara, vioara, tobe si cu vocea.

Scoala de Vara se incheie la sfarsitul lunii august cu Auditiile de Vara si cu un concert special in care vor canta doar cursantii care au facut lectii de muzica pe perioada verii.

„Prin programul Scoala de Vara Boem Club dorim sa oferim anual posibilitatea cursantilor de toate varstele sa isi urmeze visul de a invata sa cante la un instrument sau cu vocea la preturi accesibile. Lectiile sunt individuale sau de grup si sunt sustinute de profesori absolventi de Conservator, specializati pe un instrument, cu experienta in predare”, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager al Scolii de Muzica Boem Club.

ORGANIZATORI: Scoala de Muzica Boem Club si Casa Pianelor Boem & Bol

PARTENERI: G. Steinberg, Perzina

*******************************************

Despre Scoala de Muzica Boem Club:

Infiintata in 2009, Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din tara si singura scoala privata de muzica autorizata, avand 3 sedii in 3 zone importante ale Capitalei: Dorobanti, Piata Alba Iulia si zona Razoare-Cotroceni. Scoala dispune de o echipa de 30 de profesori absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, deschisi catre toate genurile muzicale.

Despre Casa Pianelor Boem & Bol:

Deschis in 2016, Casa Pianelor Boem & Bol este cel mai mare magazin de pianine si piane acustice din Romania, cu un stoc permanent de cca. 30 de pianine si piane. Pianele si Pianinele Boem & Bol sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari, avansati si profesionisti.

Contact de presa:

Denisa PETREAN – PR Manager; E-mail: office@casapianelor.ro; Tel: 0785 442 284