Lectii de canto in București sau On Line sau la sediile Scolii de Muzica Boem Club din Bucuresti.

Cursurile de canto sunt individuale sau de grup se adreseaza celor cu varsta de peste 5 ani, fara limita superioara de varsta.

Scoala de Muzica Boem Club desfasoara lectii de canto atat pentru copii, cat si pentru adulti, pentru orice nivel: incepator, intermediar si avansat.

Cursantii de la clasa de canto au ca bonus posibilitatea de a participa saptamanal la teoria muzicii si la lectia de cor, astfel incat la ora de canto sa poata sa exerseze mai mult tehnica vocala.

Profesorii de canto de la Scoala de Muzica Boem Club adaptează lecțiile de canto (individuale sau de grup) in functie de nivelul fiecarui cursant.

In cadrul lectiilor de canto se vor invata: tehnica vocala, dictie respiratie, intonatie, frazare, agilitate, prezenta scenica si miscare. Se va dezvolta de asemenea auzul muzical.

La fiecare lectie de canto se vor furniza exercitii vocale si repertoriu adaptat fiecarui cursant, in functie de aptitudini.

Pentru a vedea cum decurge o lecție de canto la Boem Club vizualizați cursurile de canto demo.

O lectie de canto  dureaza 50 de minute, de la fix, la fara 10.

lectii-de-canto individuale on line

Demo – Lectii de canto

Inscrieri Lectii de Canto Bucuresti

Vocea umana poate fi considerata cel mai frumos instrument muzical. Toate celelalte instrumente, prin constructia lor, incearca sa imite cat mai apropiat vocea umana, care este prin excelenta instrumentul specific omului.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...