Indiferent de instrumentul ales, cunostintele muzicale teoretice sunt foarte importante in intelegerea muzicii.

Workshop-urile de teoria muzicii  isi propun sa ajute cursantul din punct de vedere al cunostintelor muzicale teoretice, astfel incat sa poata canta la un instrument avand o baza de informatii in conformitate cu nivelul sau muzical.

Workshop-urile de teoria  muzicii sunt sustinute de profesori Boem Club specializati in teorie muzicala si se desfasoara separat pentru adulti si pentru copii pe nivele: incepatori, intermediari, avansati.

Workshop-urile Boem Club sunt interactive, gandite de asa maniera incat fiecare cursant sa aiba posibilitatea de a pune intrebari si de a-si clarifica cunostintele.

La workshop-urile de teoria muzicii sunt prezentate notiuni de baza utilizate in muzica din punct de vedere ritmico-melodic-armonic, termeni de agogica, frazare. Se fac  recunoasteri si reproduceri de sunete, de intervale si de acorduri, dicteu, solfegii, se invata tonalitati, elemente de forme muzicale si armonie.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...