TESTARE

LEI90per testare
 • Testare aptitudini muzicale generale – 10 min
 • Fisa finala de evaluare
 • Prima lectie de muzica – 40 min

MUSIC TIME 1

LEI90per lectie
 • Contract pe 1 an scolar
 • 1 lectie individuala de muzica/saptamana
 • Plata trimestriala
 • Rapoarte educationale trimestriale
 • Eliberare diploma finalizare an scolar
 • Bonus: Posibilitatea participarii saptamanale la 1 workshop de teoria si istoria muzicii si la 1 lectie de cor; posibilitate de studiu individual la sediile Boem Club in baza unei programari

MUSIC TIME 2

LEI80per lectie
 • Contract pe 1 an scolar
 • 2 lectii individuale de muzica/saptamana
 • Plata trimestriala
 • Rapoarte educationale trimestriale
 • Eliberare diploma finalizare an scolar
 • Bonus: Posibilitatea participarii saptamanale la 1 workshop de teoria si istoria muzicii si la 1 lectie de cor; posibilitate de studiu individual la sediile Boem Club in baza unei programari

Abonament Hobby

LEI800per 2 luni
 • 100 lei / lectie
 • 8 lectii individuale de muzica valabile maxim 8 saptamani
 • minim 1 lectie / saptamana
 • Fara rezervare interval recurent pe an scolar
 • Bonus: Posibilitatea participarii saptamanale la 1 workshop de teoria si istoria muzicii si la 1 lectie de cor

Abonament Educational

LEI760per luna
 • 95 lei / lectie
 • 8 lectii individuale de muzica valabile maxim 4 saptamani
 • minim 2 lectii / saptamana
 • Fara rezervare interval recurent pe an scolar
 • Bonus: Posibilitatea participarii saptamanale la 1 workshop de teoria si istoria muzicii si la 1 lectie de cor


Regulament Boem Club

Pentru inscrierea la lectiile Boem Club, intrati pe https://boemclub.ro/contact si completati formularul de inscriere.

Dupa completarea formularului veti fi contactat pe email pentru trimiterea contractului potrivit pentru dumneavoastra.

Plata lectiilor se face in termen de 4 zile de la primirea contractului, pe email.

Un contract este considerat ca fiind achitat, dupa reflectarea platii in sistem;

Verificarea platilor contractelor se face zilnic, pentru ziua precedenta.

Odata ce plata dvs. este asociata, vi se aloca un profesor si veti fi contactat pe email, in scris, pentru programarea lectiilor.

Comunicarea cu privire la lectiile de muzica se realizeaza exclusiv in scris, pe email, intre adresa de email a cursantului cu care este inregistrat la lectiile de muzica si adresa de email de Boem Club a profesorului.

Singura comunicare valabila cu privire la programari/reprogramari precum si toate solicitarile se realizeaza pe email, in scris.

Durata unei lectii de muzica este de 50 de minute. Lectiile incep la fix si se termina la fara zece.

In cazul in care cursantul intarzie la ora, lectia se considera a se derula de la ora programata, acesta beneficiand numai de timpul ramas.

In cazul in care profesorul intarzie la ora maxim 10 min, lectia se tine pana la fix, fara pauza, pentru a se efectua cele 50 de mina le lectiei. In cazul in care profesorul intarzie mai mult de 10 minute la lectie, lectia trebuie refacuta.

Lectiile de grup nu pot fi anulate, ele se desfasoara normal, in zilele si la orele stabilite, daca un cursant lipseste la lectia de grup, lectia se considera ca fiind desfasurata si i se taxeaza.

Modificarea datei si/sau orei unei lectii de muzica deja programata poate fi facuta doar in mod exceptional si ea trebuie adresata cu minim o zi inainte, pana in ora 18, pe email receptie@boemclub.ro  cu adresa de email a profesorului dvs. in cc. In caz contrar, lectia programata nu poate fi reprogramata si va fi taxata.

In functie de ora primirii solicitarii, receptia va transmite profesorului daca lectia poate fi reprogramata sau se taxeaza.

Daca profesorul anuleaza lectia deja programata cu mai putin de o zi inainte pana in ora 18, acesta trebuie sa efectueze lectia anulata in alta zi, plus cursantul va primi o lectie bonus.

In cazul neprezentarii profesorului, cursantul va primi o lectie bonus.
In cazul neprezentarii cursantului, lectiile se consideră ca fiind desfasurate si se taxeaza normal.

Profesorii Boem Club pot fi contactati doar pe email si doar in sensul programarii lectiilor de muzica de la Boem Club si nu in alte scopuri. Comunicarea cu acestia se face strict pe email-ul acestora de Boem Club si nu se face telefonic sau pe whatsapp sau alte mijloace de comunicare.

Pentru cursantii care isi desfasoara lectiile online se aplica acelasi regulament, cu singura diferenta a mediului desfasurarii lectiei de muzica.

Cursantii si/ sau reprezentantul sau legal se obliga sa aiba o atitudine si un limbaj civilizate in raport cu profesorul de muzica si personalul Boem Club, in caz contrar, institutia rezervandu-si dreptul de a suspenda si/ sau denunta unilateral contractul, fara nici un fel de notificare prealabila si/ sau alta formalitate procedurala.

Pe parcursul lectiilor, cursantii vor urma indrumarile profesorului pe tot parcursul sederii in incinta Boem Club.

Reprezentantul legal al unui cursant-minor raspunde in mod integral si absolut pentru paza si protectia juridica a minorului si pentru orice prejudiciu material si/sau patrimonial suferit de minorul-cursant atunci cand se afla in locatia Boem Club in intervalul de timp din afara lectiilor de muzica prevazut la art. Beneficiarul exonereaza in mod expres si irevocabil Prestatorul de orice raspundere juridica in acest sens.

Reprezentantii legali se obliga sa aduca la lectii cursantii la fix si sa ii preia la fara zece, cand se incheie lectia.

Cursantii se obliga sa foloseasca instrumente muzicale si toate celelalte bunuri ale Prestatorului cu stricta respectare a cerintelor impuse de profesori, fiind responsabili pentru intreg prejudiciul cauzat Prestatorului din culpa sa prin deteriorarea acestora.

Cursantii se obliga sa vina la lectiile de muzica intr-o tinuta adecvata contextului, si nu in tinute sport, etc.; de asemenea vor fi atenti sa fie intr-o tinuta curata, care sa nu creeze un miros patrunzator in ambientul scolii si fata de cei din jur.

Dreptul de a beneficia de lectii de muzica este un drept acordat in considerarea persoanei si, in consecinta, Beneficiarul nu are dreptul de transfera dreptul sau la lectii de muzica, fara sa obtina in prealabil acordul scris al Prestatorului.

Boem Club pune la dispozitia cursantilor sai posibilitatea de inchiriere instrumente muzicale (viori, chitare, pianine electrice) si a vanzarii de pianine clasice.

Pentru achizitia sau inchirierea unui instrument (chitara, vioara, pianina electrica sau clasica) cursantii vor scrie email la receptie@boemclub.ro 

Pentru orice sugestii, reclamatii, sesizari, scrieti la: receptie@boemclub.ro 

Daca sesizarea dvs. nu este rezolvata in maxim 2 zile, trimiteti sms de pe numarul de mobil cu care sunteti inregistrati la Boem Club, la nr: 0788506657