Program de lucru

Luni - Vineri

09:00 - 21:00

Sambata - Duminica

09:00 - 21:00

Scoala de Vara Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club, prima scoala privata de muzica din Bucuresti, desfasoara inca din 2009, in fiecare vara, cursurile de muzica ale Scolii de Vara.
Proiectul „Scoala de Vara” se adreseaza tuturor amatorilor si pasionatilor de muzica, indiferent de varsta (copii, adolescenti sau adulti) sau de nivelul de cunostinte muzicale (incepator, intermediar sau avansat).

Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se desfasoara individual sau in grup, fiecare participant avand posibilitatea de a alege genul muzical si instrumentul. Cursantii se pot inscrie la lectii de pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau la canto.

Pe langa lectiile de muzica, tot in cadrul Scolii de Vara exista lectiile de educatie muzicala pentru prescolari, pentru copii cu varsta intre 3 si 4 ani. Lectiile de educatie muzicala sunt concepute de profesorii de muzica Boem Club cu scopul de a familiariza prescolarii cu notele muzicale si instrumentele muzicale prin intermediul jocului.

scoala-de-vara-boem-club

Beneficiile Scolii de Vara sunt: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori cu experienta, absolventi de Conservator, oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant si educativ.

Surpriza Scolii de Vara Boem Club din ultimii 2 ani este Tabara de Muzica organizata in perioada iulie-august la munte. Tabara de Muzica are drept scop initierea cat mai multor copii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani in tainele muzicii, acestia experimantand in doar o saptamana cantatul la tobe, pian, vioara, chitara si din voce.

Lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se desfasoara la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Dorobanti si Boem Club Razoare.

Scoala de Vara se  incheie in fiecare an cu un concert deosebit, la care participa cursantii care au urmat lectii de muzica pe perioada verii la Boem Club.

Pentru a face cat mai accesibila initierea copiilor in muzica, Scoala de Muzica Boem Club a integrat cursurile scolii de vara in campania de CSR, organizand lectiile de muzica pe intreaga perioada a verii la preturi deosebit de accesibile pentru parinti.

 Inscrierile pentru cursurile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club se fac in fiecare an, incepand cu data de 1 martie a anului respectiv.

Pe toti cei interesati de lectiile de muzica ale scolii de vara, fie ca este vorba despre instrument, voce, sau educatie muzicala, parinti sau copii, ii asteptam la sediile noastre.

Inscrie-te in Tabara de Muzica Boem Club!