La Lectiile de Violoncel Individuale On Line sau la sediile Boem Club pot participa persoane cu varsta de peste 8 ani. Lectiile pentru incepatori si cei de nivel intermediar urmaresc: insusirea unei pozitii corecte la violoncel, tehnica de baza, intonatia, producerea sunetului, tehnica arcusului.

Pe masura ce se avanseaza in tehnica instrumentala se vor studia si alte elemente, precum: studiul pozitiilor, tehnici speciale de arcus, frazare.

Cursantii la lectiile de violoncel  vor invata sa interpreteze piese muzicale adaptate nivelului de dificultate.

O lectie de violoncel dureaza 50 de minute, de la fix la fara 10.

lectii-de-violoncel

Demo – Lectii de Violoncel

Inscrieri Lectii de Violoncel

Violoncelul este un instrument muzical cu coarde si arcus din familia viorii si este cunoscut si apreciat datorita sunetelor grave pe care le produce.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...