Lectiile de vioara Individuale On Line sau la sediile Boem Club sunt destinate celor cu varsta peste 5 ani, fara limita superioara de varsta.

Alaturi de profesorii de vioara Boem Club, cursantii au posibilitatea de a incerca o metoda de lucru profesionala prin care studiul viorii sa devina placut si facil.

La Boem Club poti urma lectii de vioara pentru orice nivel: incepator, intermediar, avansat.

Nivel incepator: deprinderea pozitiei corecte de a canta la vioara, corzi libere, primele pozitii, melodii simple.

Nivel intermediar: continuarea invatarii pozitiilor, citirea notelor la prima vedere, rafinarea sunetului, interpretare, exercitii tehnice, acuratetea sunetului, invatarea cantatului pe duble corzi etc.

Nivel avansat: aprofundarea tehnicii, rafinarea interpretarii, extinderea repertoriului etc. La cerere se pot face lectii de muzica de camera si corepetitie.

In cadrul lectiilor de vioara Boem Club se vor invata: pozitia corecta, corzi libere, repertoriu adaptat varstei si nivelului, tehnica, exercitii tehnice, citirea la prima vedere etc.

O lectie de vioara dureaza 50 de minute, de la fix la fara 10.

lectii-de-vioara

Demo – Lectii de Vioara

Inscrieri Lectii de Vioara

Vioara este supranumita „regina instrumentelor”, datorita sunetului sau gratios, aparte, fin si greu de obtinut. Este instrumentul poate cu cea mai mare expresivitate, dar care necesita o perioada de studiu mai indelungata fata de alte instrumente.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...