Lectii de Pian in Bucuresti individuale sau de grup.

Scoala de Muzica Boem Club ofera Lectii de Pian în Bucuresti pentru orice varsta (copii, adolescenti si adulti) si orice nivel: incepator, intermediar, avansat.

Varsta minima este de 4 ani.

Lectiile de pian pentru copii au loc doar pe piane clasice. Pentru varstele 4-5 ani se axeaza pe: dobandirea cunostintelor muzicale de baza prin intermediul experimentarii si explorarii, reproducerii de sunete.

Cursurile de Pian pentru varstele 6-7 ani urmaresc: dezvoltarea repertoriului muzical, avand in vedere dorinta fireasca a varstei de a aprofunda studiul unui domeniu.

Lectiile de pian pentru varsta peste 8 ani ofera: posibilitatea de a canta piese la 4 maini si de a-si spori repertoriul muzical cu piese mai dificile.

In functie de nivel, lectiile de pian ale Școlii de Muzica Boem Club vor avea ca obiectiv:

  • Nivel incepator: familiarizarea cu domeniul muzicii, cu ritmul, invatarea si citirea notelor muzicale,
  • Nivel intermediar: imbogatirea cunostintelor muzicale si largirea repertoriului muzical
  • Nivel avansat: rafinarea interpretarii, imbunatatirea tehnicii instrumentale, abordarea unor piese de o dificultate ridicata.

La lectiile de pian individuale sau de grup profesorii e pian de la Boem Club va vor învață: citirea la prima vedere, recunoastarea si   reproducerea de sunete si fragmente muzicale, teorie, tehnica pianistica, improvizatie si armonie.

O lectie de pian dureaza 50 de minute, de la fix la fara 10.

Tuturor cursanților Boem Club, școala le oferă posibilitatea închirierii de pianine electrice sau mecanice.

De asemenea, Casa Pianelor Boem & Bol oferă pianine noi, pianine reconditionate în fabrica și piane cu coada noi, spre cumpărare, cursanților Boem Club care doresc achiziționarea unei pianine mecanice, la prețuri avantajoase. Pentru cumpărarea unei pianine sau a unui pian solicitați mai multe detalii profesorului dumneavoastră de pian.

lectii-de-pian

Demo – Lectii de Pian

Inscrieri Lectii de Pian

Cumpara pian sau cumpara o pianina pentru lectiile de muzica

Pianul este cel mai cunoscut instrument muzical. Spre deosebire de alte instrumente, la care reusesti sa canti dupa o perioada mai lunga de timp, din cauza procedeelor mai complexe de formare a sunetului, la pian se poate invata intr-o perioada relativ scurta interpretarea unor piese simple, dat fiind mecanismul mai usor de formare a sunetului.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...