Lectiile de Tobe Individuale On Line sau la sediile Boem Club sunt adresate atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor. Ele sunt construite special pentru fiecare categorie de varsta si nivel de cunostinte, astfel incat procesul de invatare sa fie unul cat mai placut si rapid.

Cursantii au posibilitatea de a experimenta alaturi de  profesorii de tobe ai Boem Club o metoda de lucru profesionala si placuta prin care cantatul la acest instrument complex sa devina inteligibil cursantului.

Lectiile de tobe pentru incepatori  urmaresc deprinderea unei posturi potrivite atat in ceea ce priveste tinerea betelor, cat si lovirea corecta a tobelor cu betele. Cursantii vor invata primele lor ritmuri si melodii simple.

Lectiile de tobe  pentru nivelul intermediar au in vedere: citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, interpretarea unor  partituri de nivel mediu si exercitii simple pentru dezvoltarea vitezei si controlului.

Lectiile de tobe  pentru nivel avansat se adreseaza celor care doresc sa isi aprofundeze tehnica, viteza si vocabularul ritmurilor.

O lectie de percutie dureaza 50 de minute, de la fix la fara 10.

lectii-de-tobe

Demo – Lectii de Tobe

Inscrieri Lectii de Tobe

Tobele joaca un rol foarte important in muzica pe care o ascultam astazi. De la rock, jazz pana la hip-hop, fiecare gen muzical utilizeaza tobele. Odata cu aparitia noilor generatii de tobe eletronice, din ce in ce mai multi oameni descopera instrumentele de percutie.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...