Lectiile de chitara au loc în București la sediile Școlii de Muzica Boem Club. La cursurile de chitara se poate inscrie oricine cu varsta peste 6 ani.

Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Lectiile de chitara sunt individuale sau de grup și sunt adaptate vârstei și cunoștințelor cursanților.

La cursurile de chitara de la Boem Club Bucuresti veti studia urmatoarele aspecte: citire la prima vedere, recunoastere si reproducere de sunete si fragmente muzicale, tehnica, repertoriu, armonie, improvizatie etc.

La Boem Club poti face lectii de chitara pentru orice nivel: incepator, intermediar, avansat.

Nivel incepator:  sunt predate notele muzicale, notiuni de ritm, acorduri uzuale, tehnica de baza, se formeaza auzul muzical si principalele abilitati.

Nivel intermediar: largirea repertoriului, exersarea deprinderilor, perfectionarea tehnicii.

Nivel avansat: rafinarea interpretarii instrumentale, frazare, expresivitate.

O lectie de chitara dureaza 50 de minute, de la fix, la fara 10.

lectii-de-chitara

Demo – Lectii de Chitara

Inscrieri Lectii de Chitara

Chitara este o ocazie placuta de a va antrena abilitatile muzicale. Cu sonoritatile ei calde si placute este o modalitate inedita de a va petrece timpul liber.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...