Indiferent de instrumentul ales, cunostintele muzicale teoretice sunt foarte importante in intelegerea muzicii.

Workshop-urile de  istoria muzicii isi propun sa ajute cursantul din punct de vedere al cunostintelor muzicale istorice, astfel incat sa poata canta la un instrument avand o baza de informatii in conformitate cu nivelul sau muzical.

Workshop-urile de  istoria muzicii sunt sustinute de profesorii de muzica Boem Club specializati in istorie muzicala si se desfasoara separat pentru adulti si pentru copii pe nivele: incepatori, intermediari, avansati.

Workshop-urile Boem Club sunt interactive, gandite de asa maniera incat fiecare cursant sa aiba posibilitatea de a pune intrebari si de a-si clarifica cunostintele.

La workshop-urile de istoria muzicii se vor studia periodizarea istoriei muzicii, notiuni esentiale despre cei mai mari compozitori, auditii comparative si scurte exemplificari muzicale.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...