INVITATIE

CONCURS NATIONAL DE PIAN MUSICA MUNDI

8-9 Iunie, Casa Pianelor Boem & Bol, Bucuresti

Casa Pianelor Boem & Bol (www.casapianelor.ro), impreuna cu Scoala de Muzica Boem Club (www.boemclub.ro) organizeaza in perioada 8-9 Iunie Editia a V-a a Concursului National de Pian Musica Mundi. Concursul va avea loc la Casa Pianelor Boem & Bol, Sediul Dorobanti, Intrarea Bitolia, nr.65, Sector 1, Bucuresti.

Marele Premiu al Concursului este o Pianina Acustica Marca Perzina, in valoare de 4500 de euro. Premiul este oferit de Casa Pianelor Boem & Bol, cel Mai Mare Magazin de Piane Acustice din Romania. Inscrierile se pot face pana la data de 4 Iunie.

Concursul se adreseaza elevilor si profesorilor din sistemul preuniversitar (invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal), Sectiuni: pian, pian complementar, pian principal, pian 4 maini, Niveluri: incepator, avansat (pe clase si ani de studiu).

Repertoriul: 2 piese diferite ca stil, epoca, gen, forma, caracter. Minutaj prescolari: 4 min, primar 6 min, gimnazial 10 min, liceal 14 min. Pentru sectiunea pian, pian complementar si pian la 4 maini se accepta reductiile si se poate canta de pe partitura. Pentru sectiunea Pian Principal se canta din memorie. Toti participantii vor canta fara repetitii.

Juriul concursului va fi format din solisti pianisti si profesori de pian.

Toate informatiile referitoare la concurs se gasesc in Regulamentul Concursului.

Pentru mai multe detalii si inscrieri: office@casapianelor.ro Tel: 0785 442 284

Va asteptam cu drag,

Claudia ATANASOAE

Director

Casa Pianelor Boem & Bol