Cu totii stim ca muzica are un rol deosebit de important in viata fiecarui om. Muzica dezvolta dragostea pentru frumos si genereaza emotii. Totusi, pentru a fi inteleasa pe deplin, muzica trebuie cultivata de la varste fragede, prin jocuri muzicale si cantece specifice perioadei copilariei.

Boem Club vine in intampinarea parintilor care isi doresc sa ii ajute pe copii lor sa isi dezvolte cunostintele muzicale si puterea de concentrare cu lectii special dedicate celor mici – cursurile de educatie muzicala pentru prescolari. Lectiile de educatie muzicala Boem Club se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 4 ani.

Prin intermediul cursurilor de educatie muzicala pentru prescolari ne orientam atentia in vederea atingerii unor obiective precum dezvoltarea muzicala a copiilor prin jocuri interactive, comunicare si activitati de grup.

Cursurile de educatie muzicala se axeaza pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Lectiile de educatie muzicala vor avea in vedere si dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

Fiecare grupa este formata din maxim 6 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara.

Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana sau in limba engleza, in grupe separate. Copiii participa la prima lectie alaturi de parinti, astfel incat sa li se asigure confortul psihic necesar acomodarii cu o noua activitate.

O lectie de educatie muzicala dureaza 50 de minute, de la fix la fara 10 si se desfasoara in anumite zile si in anumite intervale orare.

Inscrierile pentru cursurile de educatie muzicala pentru prescolari se fac in fiecare luna, pentru luna in curs, in functie de completarea grupelor, telefonic sau prin e-mail.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...