Program de lucru

Luni - Vineri

09:00 - 21:00

Sambata - Duminica

09:00 - 21:00

Despre noi

Scoala de Muzica Boem Club este prima si cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti care ofera lectii de muzica tuturor persoanelor, indiferent de varsta sau de nivelul muzical.
Infiintata in anul 2009, Scoala de Muzica Boem Club are o echipa tanara si energica de peste 40 de profesori, toti profesionisti, care se adreseaza tuturor persoanelor care vin la cursurile de muzica, cu rabdare, deschidere, bunavointa si prietenie.

Misiune

Scoala de Muzica Boem Club este pentru toti amatorii si iubitorii de muzica din Bucuresti „Locul unde incepe muzica”, un loc boem, plin de oameni frumosi care iubesc arta si muzica.
Misiunea noastra este de a initia cat mai multe persoane in arta cantatului la un instrument sau cu vocea si de a a fi lider pe piata cursurilor de muzica din Bucuresti.
Consideram ca prin calitatea si profesionalismul cu care sustinem cursurile de muzica, prin numeroasele premii obtinute de catre cursantii nostri de-a lungul timpului, prin diversitatea serviciilor oferite si nu in ultimul rand, prin echipa de profesionisti cu care ne mandrim, am reusit sa ne indeplinim cu succes misiunea pe care ne-am propus-o.

Valorile Scolii de Muzica Boem Club

Calitate

Ne mandrim cu calitatea serviciilor pe care le oferim, incepand de la calitatea cursurilor si pana la calitatea instrumentelor pe care se sustin lectiile de muzica.

Profesionalism

Toti profesorii de la Scoala de Muzica Boem Club sunt absolventi de Conservator si au o bogata experienta muzicala, pedagogica, interpretativa si profesionala.

Seriozitate

Ceea ce conteaza cel mai mult la Boem Club este seriozitatea fata de cursanti, in toate aspectele sale. Ne mandrim cu faptul ca de-a lungul vremii, multi cursanti ne-au recomandat cunostintelor, prietenilor si rudelor, fapt care demonstreaza ca seriozitatea este un aspect care ne caracterizeaza.

Dragostea pentru muzica e deja prin ea insasi o marturisire. Stim mai multe despre un necunoscut care i se dedica decat despre cineva care e insensibil la muzica si de care ne lovim zilnic. Nu poti cunoaşte un om decât după nivelul la care s-a ridicat muzica in sufletul lui.” Emil Cioran Se spune ca muzica innobileaza, ca te face mai sensibil, ca modeleaza caractere, ca este o nevoie intrinseca a omului de exprimare, ca este abstracta si deci cu atat mai concreta deoarece se adreseaza poate unei intelegeri demult uitate de noi in preocuparile noastre de zi cu zi. Intr-un cuvant, se spun numai lucruri frumoase despre muzica. O auzim la tot pasul intr-un fel sau altul si poate ne-ar placea sa luam parte la crearea ei, dar consideram ca nu ni se adreseaza noua. Ne-am izbit poate de ideea ca muzica se adreseaza doar profesionistilor, ca unei caste aparte si doar ei pot, vor si sunt indreptatiti sa vorbeasca despre ea insa nu trebuie sa uitam ca “Fiecare artist a fost mai intai un amator”. — Ralph Waldo Emerson

Claudia Atanasoae, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club