Deschiderea Boem Club Pianos, sarbatorita printr-un concert de exceptie

26 septembrie 2016

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti a organizat Sambata, 24 Septembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, un spectacol concert de exceptie prin care s-a marcat deschiderea oficiala a anului scolar 2016-2017 si incheierea programului de Scoala de Vara.

Concertul intitulat sugestiv „Suna Clopotelul”, a adunat 100 de cursanti copii, tineri si adulti ai Boem Club, de la clasele de pian, chitara, canto, vioara si saxofon, care au incantat publicul cu piese de muzica usoara, ritmuri de muzica clasica, precum si acorduri de jazz, pop sau rock.

Odata cu inceperea noului an scolar, Boem Club sarbatoreste si deschiderea celui mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, Boem Club Pianos. Cu aceasta ocazie, Scoala de Muzica Boem Club isi extinde gama de servicii catre segmentul de vanzari de instrumente muzicale, devenind un etalon pe piata cursurilor de muzica si a serviciilor integrate din domeniul muzical.

Partenerii Concertului „Suna Clopotelul!” au fost: Perzina, G. Steinberg, Creative PR, Liliac Wine, Casio si Bechstein.

Partenerii media au fost: Sapte Seri, B24kids, ziarul Ultima Ora, copiisimamici.ro si suntparinte.ro.

Despre Scoala de Muzica Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 750 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in 3 zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 45 de profesori, absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Lectii de Muzica_Scoala de Muzica Boem Club - Copy