Cor de copii

Scoala de Muzica Boem Club ofera bonus saptamanal o lectie de cor cursantilor copii cu varsta intre 6 si 14 ani.

La fiecare sediu Boem Club, ora de cor se desfasoara intr-o anumita zi, intr-un anumit interval orar. Pentru a afla cand sunt programate orele de cor, sunati la receptia sediului de care apartineti.

Membrii Corurilor de Copii Boem Club au posibilitatea de a sustine concerte, recitaluri si auditii interne, sub indrumarea profesorilor Boem Club.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...