Lectii individuale de muzica

Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii individuale de muzica atat pentru copii, cat si pentru adulti, la urmatoarele instrumente:

Lectiile de muzica individuale au urmatorul avantaj: profesorul aloca intreaga sa atentie asupra unui cursant si personalizeaza lectia in functie de abilitatile si cunostintele acestuia.

Cursurile de muzica individuale sunt indicate in special persoanelor care isi doresc sa avanseze rapid in studiul unui instrument.

Cursantii care urmeaza lectii de muzica individuale pot urma si lectii de grup.

Lectii de muzica individuale pentru copii incep cu varsta de 4 ani pentru pian si tobe, 5 ani pentru vioara si chitara, 6 ani pentru canto, 8 ani pentru violoncel, 10 ani pentru saxofon, clarinet, oboi.

Lectiile de muzica individuale pentru adulti nu presupun limite de varsta.

O lectie de muzica individuala dureaza 50 de minute, indiferent de instrument.

Inscrierile la lectiile de muzica individuale se pot face oricand, zilnic, de luni pana duminica, in intervalul 9:00-21:00.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...