Lectii de muzica de grup

Lectiile de muzica de grup ofera cursantilor posibilitatea de a studia un instrument alaturi de alti cursanti care au aceeasi pasiune, acelasi nivel muzical si acelesi preferinte muzicale.

Lectiile de muzica de grup incep cu varsta de 3 ani, prin intermediul lectiilor de educatie muzicala pentru prescolari (pentru varstele 3-4 ani), fara limita superioara de varsta.

Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica de grup la urmatoarele instrumente:

Lectii de muzica de grup la un instrument pentru copii incep cu varsta de 4 ani pentru pian si tobe, 5 ani pentru vioara si chitara, 6 ani pentru canto, 8 ani pentru violoncel, 10 ani pentru saxofon, clarinet, oboi.

Lectiile de muzica de grup pentru adulti nu presupun limite de varsta.

O lectie de muzica de grup dureaza 50 de minute, indiferent de instrument.

Inscrierile la lectiile de muzica de grup se pot face oricand, zilnic, de luni pana duminica, in intervalul 9:00-21:00, iar grupele se formeaza pe masura primirii de solicitari similare.

Grupele pot fi formate din minim 2 persoane si maxim 4 si se creeaza in functie de numarul de cursanti inscrisi.

analia selis

„Stiu cat de greu este sa ai o scoala de muzica pentru ca si eu am avut la un moment dat o scoala de muzica, stiu cat de greu este sa sustii un astfel de proiect, stiu cat de greu este sa lucrezi cu copiii, si mai ales cu parintii si tocmai de aceea apreciez foarte mult ceea ce faceti voi, aici, la Scoala de Muzica Boem Club si va doresc mult succes in continuare!”

Analia Selis, Interpreta muzica usoara

Alina-Aliman

„Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora […] La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada.“

Alina Aliman, Redactor sef The One
Loading...