Boem Club  Pianos ofera premii de 8.000 Euro la

Concursul National de Pian Musica Mundi

22 noiembrie 2016

In perioada 24 Martie – 2 Aprilie 2017, Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, organieaza cea de-a IV-a editie a Concursului National de Pian Musica Mundi, eveniment in cadrul caruia valoarea totala a premiilor depaseste 8.000 Euro.

Spre deosebire de editiile anterioare, cea de-a IV-a editie a Concursului National de Pian  Musica Mundi se va desfasura la nivel national si va fi impartit in doua categorii principale: concursul de amatori,  la care se pot inscrie copii si tineri cu varste intre 4 si 18 ani, care studiaza pianul in particular, si concursul de profesionisti, la care sunt asteptati sa se inscrie copii si tineri cu varste intre 7 si 18 ani, care studiaza pianul in scoli si in licee de muzica.

Ca noutate in cadrul concursurilor de pian, Boem Club Pianos, organizatorul acestui eveniment ofera premii cu valoare totala de peste 8.000 Euro.

Premiul cel mare pentru categoria pian amatori va fi o pianina acustica in valoare de 3.000 Euro iar la categoria pian profesionisti, castigatorul marelui premiu va primi o pianina acustica marca Perzina, in valoare de 5.000 Euro.

Pe langa acestea, participantii vor putea castiga premii surpriza, diplome si medalii.

Juriul concursului va fi format din personalitati din domeniul pianului, din afara Romaniei: muzicieni, experti in domeniu, etc.

Inscrierile la Concursul National de Pian Musica Mundi se pot face pana pe data de 30 Noiembrie 2016, urmand ca ulterior, persoanele deja inscrise sa transmita pana in luna Februarie 2017 repertoriul pe care il vor pregati pentru acest concurs.

Persoana de contact pentru inscrieri la Concursul National de Pian Musica Mundi:

Denisa Petrean, Specialist PR

Telefon: 0768.300.396; E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Regulamentul Concursului poate fi accesat: www.boemclub.ro/boemclubpianos/

Mai multe despre editiile precedente ale Concursului Musica Mundi la link-ul de mai jos:

http://boemclub.ro/concurs-boem-club-musica-mundi/

Despre Boem Club Pianos

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, si-a extins oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si a deschis cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Magazinul se deschide ca urmare a incheierii parteneriatului intre compania Bol Pianos & Grand Pianos din Olanda si Boem Club. Astfel, furnizorul principal al Boem Club este Bol Pianos, companie care detine cel mai mare showroom de piane din Europa, cu un stoc permanent de cca.1500 de pianine si cca. 150 de piane cu coada.

 concurs-musica-mundirazvan-dragnea_concurs-musica-mundi-2014antonela-barnatanalia-selis