Realizarile Scolii de Muzica Boem Club in 2016

Printre realizarile Scolii de Muzica Boem Club in anul 2016, un rol important il are deschiderea celui mai mare magazin de piane si pianine acustice din RomaniaBoem Club Pianos. Cu aceasta ocazie, Scoala de Muzica Boem Club si-a extins gama de servicii catre segmentul de vanzari de instrumente muzicale, devenind un etalon pe piata cursurilor de muzica si a serviciilor integrate din domeniul muzical.

Si in anul 2016, Tabara de Muzica Boem Club a fost un succes. Organizata la Moeciu si beneficiind de un atelier in plus fata de anul 2015 – atelierul de tobe – Tabara de Muzica Boem Club a reunit in cele 2 saptamani din iulie aproape 60 de participanti dornici sa cunoasca tainele pianului, chitarei, viorii, tobelor si al cantatului cu vocea. Datorita succesului avut, Tabara de Vara va fi organizata si in 2017 in primele 2 saptamani din luna august, intr-o zona la fel de pitoreasca si relaxanta.

Editia a 7-a a burselor „Mici Interpreti 2015” a prilejuit acordarea a 6 burse de studiu, 2 burse de merit si prelungirea a inca 3 burse de studiu. Acesti cursanti care au indeplinit criteriile competitiei au beneficiat in mod gratuit timp de 6 luni de cate 1/2 lectii de muzica individuale pe saptamana.

Au fost introduse in grila educationala lectiile de muzica destinate familiilor, lectii de grup la care pot participa copiii alaturi de parinti si frati, astfel incat familiile sa-si poata petrece timpul liber impreuna, bucurandu-se de o experienta educativa si relaxanta.

Concertul „Vis de Iarna” a reunit in cele 2 zile in care s-a desfasurat peste 600 de persoane care au putut audia atat interpretarile muzicale ale celor 200 de cursanti interpreti, cat si beneficia de testari de piane si abilitati muzicale. Evenimentul a cuprins si un concurs de interpretare la pianul cu coada si pianinele expuse, iar primii 3 clasati au castigat cate o bancheta de pian din partea Boem Club Pianos.

Reportajul realizat de Realitatea.net a fost un alt succes inregistrat in anul 2016. „In general este recomandat pentru copii sa studieze muzica de la o varsta foarte frageda pentru ca li se dezvolta numeroase procese cognitive, memoria, gandirea abstracta, partea aceasta de orientare spatio-temporala si coordonare psihomotrica; pe langa dezvoltarea unor emotii si sentimente pozitive, copiii invata sa se autoregleze emotional nu numai prin invatarea muzicii la ora, ci si prin evenimentele care le sunt asociate invatarii unui instrument – participarea la concerte, concursuri, tot felul de recitaluri ”, a explicat Adina Tatu, director educational, Scoala de Muzica Boem Club.

https://www.realitatea.net/faceti-cadou-copiilor-un-strop-de-educatie-muzicala-vor-fi-mai-de-tepti_2015105.html

Tot in anul 2016, Boem Club si-a extins echipa de profesori la 45 de pedagogitoti absolventi de Conservator, cu experienta in predare catre copii si adulti si deschisi catre toate genurile muzicale.

 “Ne propunem pentrul anul 2017 dezvoltarea armonioasa a tuturor proiectelor Boem Club: cresterea calitatii lectiilor si a numarului de cursanti, cresterea diviziei de vanzare de piane etc, dar si organizarea celui mai mare concurs national de pian – Musica Mundi in perioada 24 martie-2 aprilie”Claudia ATANASOAE, Director General, Scoala de Muzica Boem Club.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Cotroceni-Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club 
www.boemclub.ro

https://www.facebook.com/BoemClub

 

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 750 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in 3  zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Drumul Sarii) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 45 de profesori, absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

 

Despre Boem Club Pianos

 

Bucuresti, 19 ianuarie 2017

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396; E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

concert-scoala-de-muzica-boem-club

expozitie-piane-boem-club-pianos

tabara-de-muzica-boem-club