Realizarile Scolii de Muzica Boem Club in 2015

Ianuarie 2016

Printre Realizarile Scolii de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de Muzica din Bucuresti, un rol important il are Tabara de Muzica organizata la Bran. In 2015 a fost organizata prima editie a Taberei de muzica Boem Club. Datorita succesului avut, in 2016 Tabara de Vara va fi organizata saptamanal, pe o perioada de 5 saptamani, incepand cu 10 Iulie.

Au fost introduse in grila educationala Lectiile de Muzica destinate familiilor, cursuri de initiere la care pot participa copiii alaturi de parinti si frati, astfel incat familiile sa poata petrece impreuna timp de calitate, bucurandu-se de o experienta deosebita.

Grila educationala Boem Club a fost imbogatita cu noi cursuri, oferite in mod gratuit elevilor scolii, precum cele de trupe, improvizatie muzicala pentru copii si adulti, cor de adulticursuri de dirijat.

Totodata, Boem Club si-a extins echipa de profesori la 40 de pedagogi, toti absolventi de Conservator, cu experienta in predare, specializati la un instrument si deschisi catre toate genurile muzicale.

Editia a 6-a a burselor „Mici Interpreti 2015” a prilejuit acordarea a 3 burse in valoare de 8 mii de lei. 3 cursanti Boem Club care au indeplinit criteriile competitiei au beneficiat in mod gratuit timp de 6 luni de cate 2 lectii de muzica individuale pe saptamana.

In week-end-ul 24 octombrie-25 octombrie 2015, Scoala de Muzica Boem Club a organizat cea de-a treia editie a Concursului vocal-instrumental „Musica Mundi”. Competitia s-a adresat cursantilor copii, adolescenti si adulti, care studiaza muzica (un instrument sau canto) in cadrul Boem Club. Concursul Boem Club Musica Mundi 2015 a incurajat 120 de copii, tineri si adulti in continuarea studiului muzicii.

Concertul Aniversar „6 ani de Boem Club” a fost cel mai mare spectacol Boem Club organizat pana acum pentru elevii sai. Concertul-maraton a cuprins 250 de interpreti, 2 trupe, 5 coruri de copii si adulti, 800 de spectatori pe durata celor 2 zile petrecute la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”.

Aparitia intr-una dintre cele mai prestigioase reviste nationale pentru femei – The One – a fost un alt succes inregistrat de Scoala de Muzica Boem Club in anul 2015. Iata experienta unui adult la lectiile de pian ale Scolii de Muzica Boem Club: “Un curs de la ale carui ore sa plec cu zambetul pe buze, un curs care sa-mi aduca aminte de copilarie, un curs la care toate supararile zilnice sa dispara, fie si pentru o ora. La final de ora, zambesc larg, asa cum n-am mai facut-o de mult in ultimele saptamani, ajung acasa relaxata, ca si cand    mi-as fi petrecut o zi intreaga la spa si seara visez, cu ochii deschisi, la un pian mare si alb, cu coada” (Alina Aliman, redactor sef, Revista The One).

“Pentru anul 2016, Scoala de Muzica Boem Club promite o dezvoltare la fel de intensa si coerenta, dezvoltand nivelul calitativ cu care si-a obisnuit cursantii, si multe surprize frumoase”, Claudia ATANASOAE, Director Scoala de Muzica Boem Club.

Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro  
Sediul Boem Club Cotroceni-Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro  
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club
www.boemclub.ro

https://www.facebook.com/BoemClub

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba englezalectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.
Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro