Brandul Gerhard Steinberg a fost infiintat în 1908 ca Steinberg & Co. din Berlin, Germania. In lunga sa istorie de peste un secol, compania a fost cunoscuta pentru producerea de instrumente de calitate fina, la prețuri foarte competitive. La începutul secolului 21, in 2003, Perzina a preluat brandul si impreuna, sarcina importanta de a relansa produsul.

Fabricate în aceleași instalatii cu faimoasele piane Perzina, pastrand designul original Perzina si materialul si incorporand toate cunostintele tehnice vaste si expertiza Perzina, pianele G. Steinberg nu au fost niciodată in maini mai sigure.

Ideale pentru nivelul incepator, studiu, cu un raport pret-performanta foarte bun si cu un design foarte frumos, pianele G.Steinberg ofera o experienta de joc placuta la un pret foarte competitiv.

Fiecare pian este un instrument meticulos lucrat manual, care are nevoie de o medie de 1 an pentru a fi finalizat, urmand exact aceleasi tehnici germane transmise de catre Gerhard Steinberg si fratii Perzina.

Fabrica Perzina de astazi, unde sunt produse toate pianele G. Steinberg, este o fabrica de pian foarte mare, care poate gazdui toate etapele de productie. 300 mestesugari experti lucreaza metodic pentru a produce aceste instrumente construite manual si care se livreaza in întreaga lume.