Bechstein face parte din cultura artei germane, iar instrumentele marca Bechstein sunt adevărate capodopere, realizate manual din cele mai bune materiale.

Bechstein aduce în vremurile moderne splendoarea epocii în care s-a creat muzica.

Bechstein reprezintă adevarata istorie a culturii germane- Brand creat de către un om de rând, Carl Bechstein, care a inventat instrumentele perfecte pentru era romantică şi contemporană, încurajat fiind de dialogurile purtate cu cei mai faimoşi compozitori şi pianişti ai epocii de aur a muzicii de pian.

Fiind un model şi în epoca modernă, C. Bechstein este un ideal pentru mulţi muzicieni, cei care cunosc adevăratul sunet al muzicii.

La fabrica C. Bechstein, specialiştii experimentaţi construiesc instrumente unice, care prin sunetele vii au personalitate muzicală proprie. Aceste adevărate capodopere sunt realizate în cele mai bune condiţii, din materiale naturale, de primă calitate, selecţionate cu grijă de către experţii C. Bechstein.

Aceste instrumente unice care sunt realizate în fabrica din Germania C. Bechstein reprezintă rezultatul unui proces complex şi îndelungat la finalul căruia sunt concepute adevărate bijuterii muzicale create de experţii Bechstein cu pasiunea muncii lor.

O atingere de un rafinament unic, eleganţă, sunet de o frumuseţe incontestabilă şi un echilibru perfect de tonuri, acestea sunt caracteristicile pianelor si pianinelor C. Bechstein, care permit interpretarea oricărui repertoriu, cu o libertate desăvârşită.

Cee ce este cu adevărat important este faptul că aceste instrumente pot fi lăsate moştenire de la o generaţie la alta.