Unic în lume: Fabrica de piane Bechstein este una dintre cele mai mari fabrici de realizare de piane, pentru un brand faimos.

Unicitatea şi calitatea înaltă a instrumentelor sunt date de măiestria cu care cei care realizează pianele lucrează. Aproape 160 de ani de experienţă, împreună cu cele mai noi rezultate în domeniul cercetării, au dus la dezvoltarea unui departament al realizării de piane.

Constructorii Bechstein realizează piane unice, adevărate capodopere.

La fabrica Bechstein din Seifhennersdorf, Saxonia, fiecare instrument este construit individual.

Experţii în construcţia pianelor de înaltă clasă realizează implementarea strategiei de constructie şi controlează fiecare sunet. Inginerii lemnului folosesc cea mai nouă tehnologie în crearea seriilor de test.

Construcţia de piane este o artă extrem de complexă, mai ales din prisma faptului că se asigură cele mai bune rezultate. La Bechstein, experţii se preocupă să găsească cele mai bune materiale, cei mai buni constructori, şi, cel mai important, cele mai mici detalii contează. Ii preocupă în mod deosebit precizia şi dezvoltarea unor cercetări care să ii ajute în crearea pianelor de cea mai înaltă clasă.

Totuşi, construcţia de piane Bechstein nu şi-a pierdut încă din magie; aici oamenii  realizează şi compun sute de componente, manual. Este un contrast puternic faţă de construcţia de instrumente de serie. Bechstein sunt printre ultimii constructori de piane care realizează acest proces individual.

Pianele si pianinele Bechstein împletesc tradiţia cu modernismul, creând o clasă de instrumente sofisticate, cu sunetele mai vii şi mai echilibrate ca niciodată.

Design-ul desăvârşit şi elementele de lux din care sunt construite instrumentele Bechstein cresc valoarea acestor piane, devenind astfel bijuterii  create la cele mai înalte standarde de performanţă, pentru cele mai impunătoare solicitări.