In Septembrie 2018 Boem Club Pianos devine Boem & Bol. Prin extinderea parteneriatului cu Bol Pianos (cel mai mare showroom de piane din Europa), Boem Pianos devine reprezentant exclusiv Bol Pianos pentru Europa de Est. La Casa Pianelor Boem & Bol poti asculta, testa si compara toate brand-urile de top intr-un singur loc. Boem & Bol, cea mai variata gama de piane.

 

Povestea Boem Club Pianos

Magazinul s-a deschis in 2016, ca urmare a necesitatii de a asigura instrumente potrivite ca raport pret – calitate pentru Scoala de Muzica Boem Club. Pentru a veni in primul rand in intampinarea cursantilor nostri, dar totodata in sprijinul tuturor pianistilor mici si mari care indragesc sa cante la pian, am adus pianine si piane acustice pentru toate gusturile: sonoritati diferite, touché diferit, pret diferit, in asa fel incat fiecare pianist sa poata gasi pianul potrivit.

In prezent, Boem Club Pianos este cel mai mare magazin de pianine si piane acustice din Romania, cu un stoc permanent de cca. 30 de pianine si piane. Pianele si Pianinele Boem Club sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari, avansati si profesionisti.

Magazinul isi propune sa ofere o varietate de instrumente muzicale si marci diferite tuturor celor care canta la pian. Pianinele si pianele comercializate de catre Boem Club Pianos sunt accesibile ca pret pentru orice pianist, ele fiind grupate pe categorii: pianine si piane second hand, pianine si piane reconditionate partial, pianine si piane reconditionate integral, si pianine si piane noi. In functie de nivelul interpretativ personal, fiecare pianist isi va gasi cu siguranta intrumentul potrivit, care sa il satisfaca.

“Suntem bucurosi ca pana in prezent, toti cei care ne-au trecut pragul au fost incantati de varietatea marcilor si au avut posibilitatea sa testeze si sa aleaga ceea ce li s-a potrivit. Pe viitor ne vom dezvolta creativ in continuare si vom aduce pianine si piane care pot sustine calitativ talentele pianistice din Romania, asfel incat sa poata studia pe instrumente care sa ii ajute si sa le dezvolte abilitatile, nu sa ii incurce. Sustinem dreptul fiecarui pianist de a avea un pian de calitate si de a canta pe un pian acustic, cu sunet clar si armonice, care sa il bucure atat pe cel care canta, cat si pe auditoriul caruia se adreseaza; sustinem calitatea si performanta, prin instrumente calitative”, Claudia Atanasoae, Director Boem Club Pianos

Boem Club Pianos, dealer piane Perzina pentru Europa de Est, a participat la NAMM Show in California

Boem Club Pianos, Perzina pianos dealer for Eastern Europe,  attended NAMM show in California