Boem Club, reperul lectiilor de muzica de calitate in 2016

Iulie 2016

Primele 6 luni ale anului 2016 au adus Scolii de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, rezultate exceptionale pe toate planurile. Scoala de Muzica Boem si-a continuat dezvoltarea in prima jumatate a anului atat din punct de vedere al calitatii lectiilor oferite, cat si in ceea ce priveste marirea numarului de cursanti si al colectivului de profesori.

Primele 6 luni ale anului 2015 au insemnat pentru Scoala de Muzica Boem Club tot mai multi cursanti copii, adolescenti si adulti, incepatori, intermediari sau avansati in studiul muzicii. Pragul celor 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Dorobanti, Cotroceni-Razoare) este trecut saptamanal de peste 700 de persoane care urmeaza cursuri de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut sau educatie muzicala.

Echipa de profesori Boem Club numara acum peste 40 de profesori de muzica, toti absolventi de Conservator, cu experienta in predare, specializati pe un instrument, pedagogi talentati si deschisi catre toate genurile muzicale.

Tot in perioada ianuarie – iunie a crescut si numarul cursantilor care studiaza muzica la nivel educational, de performanta, dovada stand numeroasele premii obtinute de elevii Boem Club la concursurile de muzica. In prima jumatate a anului 2016, aproximativ 75 de cursanti copii si adolescenti au castigat 110 de premii la 23 de concursuri renumite de muzica nationale de pian, chitara si canto.

Scoala de Muzica Boem Club a lansat in prima jumatate a anului 2016 lectii de muzica dedicate familiilor. Abonamentul Family se adreseaza membrilor aceleiasi familii (parinte-copil; matusa-nepot; frate-sora; verisori etc.) si poate cuprinde lectii la instrumente precum pian, chitara, vioara , tobe, saxofon sau canto.

In luna aprilie, ca parte a campaniei de CSR a scolii, Boem Club a oferit  lectii de muzica si demonstratii gratuite pentru copiii si tinerii interesati de muzica in cadrul programului „Scoala Altfel”, timp de o saptamana, la toate cele 3 sediile. 1500 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani au avut ocazia sa experimenteze muzica la diferite instrumente.

La editia burselor „Mici Interpreti 2016”, Scoala de Muzica Boem Club a acordat 6 burse de studiu, 2 de merit si a prelungit alte 3 burse de studiu in valoare totala de 10.000 de lei.

In luna iunie Scoala de Muzica Boem Club a organizat Spectacolul-Concert „Pe ritmuri boeme”, care a cuprins cca 170 de interpreti, un public de peste 600 de persoane si o echipa organizatorica formata din 30 de persoane.

In cadrul concertului Scoala de Muzica Boem Club a lansat Proiectul „Vara Muzicala”. Proiectul cuprinde Scoala de Vara (abonamente de vara la preturi speciale) care se va desfasura pe perioada verii la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Dorobanti si Cotroceni-Razoare) si Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc in perioada 17-29 iulie la Moeciu de Jos.

“Pentru urmatoarea jumatate de an, Scoala de Muzica Boem Club isi propune o dezvoltare la fel de intensa mentinand nivelul calitativ cu care si-a obisnuit cursantii si onorandu-si promisiunea de a aduce muzica mai aproape de oameni, fie ei copii sau adulti.” Claudia ATANASOAE, Director Scoala de Muzica Boem Club.


Toti cei care doresc sa se inscrie la cursurile de muzica ale Scolii Boem Club o pot face la datele de contact de mai jos, in functie de sediul la care doresc sa se inscrie:

Sediul Boem Club Alba-Iulia – 0735 641 594; albaiulia@boemclub.ro
Sediul Boem Club Cotroceni-Razoare – 0760 689 422; razoare@boemclub.ro
Sediul Boem Club Dorobanti – 0761 786 601; dorobanti@boemclub.ro

Despre Boem Club

Scoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are 3 sedii, in 3 zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 40 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.


Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:
Denisa PETREAN- PR Specialist
Telefon: 0768 300 396
E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro